define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', true);// Deze instelling is vereist om mogelijk te maken dat WordPress-updates op de juiste manier worden beheerd in WordPress Toolkit. Verwijder deze regel als deze instantie van WordPress niet langer wordt beheerd door WordPress Toolkit. Leer y Escribir la Arquitectura | Writingplace

Leer y Escribir la Arquitectura

The Spanish edition of the book Urban Literacy, Reading and Writing Architecture  has been presented in April 2016 at the bookfair Feria del Libro in Bogotá, at the faculty of Architecture of the Universidad Nacional and at La Sociedad Colombiana de Arquitectos.
Klaske Havik Leer y escriber la arquitectura. Un viaje literario pro la cuidad. (Bogotá: Centro de Divulgación y Medios and Editorial UN University Press, 2016)
cover spaanse editie
Cover of the Spanish edition
IMG_3112
Conversation with Dutch sociologist Abram de Swaan in the Dutch pavilion at the Feria del Libro in Bogotá
IMG_3203
Presentation at the Sociedad Colombiana de Arquitectos.

Leave a Reply