define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', true);// Deze instelling is vereist om mogelijk te maken dat WordPress-updates op de juiste manier worden beheerd in WordPress Toolkit. Verwijder deze regel als deze instantie van WordPress niet langer wordt beheerd door WordPress Toolkit. Writingplace journal presentation | Writingplace

Writingplace journal presentation

On Tuesday, October 23rd, Writingplace presented the first two issues of the Writingplace Journal at Delft University of Technology. The afternoon offered a series of talks, both about the trajectory of the Writingplace project at large, and about the content of the first two journal issues: Literary Methods in Architectural Education, and Inscription: Tracing Place, History and memory in Architectural and Literary Practice. Speakers included: Susana Oliveira, Mark Proosten, Jacob Voorthuis, Davide Perottoni, Klaske Havik and Sanne Dijkstra


Susana Oliveira, presenting the journal issue #2 Inscription: Tracing Place


Klaske Havik, presenting the story of the Writingplace project

Photos Willie Vogel

 

Leave a Reply