define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', true);// Deze instelling is vereist om mogelijk te maken dat WordPress-updates op de juiste manier worden beheerd in WordPress Toolkit. Verwijder deze regel als deze instantie van WordPress niet langer wordt beheerd door WordPress Toolkit. Writingplace journal #3 in preparation | Writingplace

Writingplace journal #3 in preparation

The journal issue Reading and Responding: Transversal Writing focuses on the complex process of writing itself, and in particular on the question of reading and reviewing works in progress. It aims to offer an insight into the production of architectural writing by looking behind the scenes of a ‘text-in-progress’ by considering the position, perspective and voice of the author, and the nature of the act of reading.

Authors: Catharina Gabrielsson, Hélène Frichot, Anne Kockelkorn, Kim Gurney, Robin Wilson, Naomi Stead, Klaske Havik, Marko Jobst.

Graphic design Sanne Dijkstra

Leave a Reply